Оферти

АлексИна Клийн винаги се стреми да предлага и развива нови иновативни услуги, които да са в полза на нашите клиенти. В тази секция "оферти" - Вие може да следите за нашите актуални допълнителни предложения, които може да изберете към Вашето почистване и да улесните ежедневието си, или да спестите време.Сглобяване на мебели
По желание на клиентите предлагаме услуга - сглобяване на мебели и разопаковане на багаж след преместване. Услугата се договаря индивидуално според изискванията и обема на работа с клиента, като също така може да се комбинира с цялостно почистване на жилището или офиса. За повече информация, моля свържете се с нас.


Пазаруване на продукти
Предлагаме на Вашето внимание пазаруване на продукти по списък на клиента от желан магазин в рамките на град Пловдив. Ние ще пазаруваме вместо вас и ще доставим избраните продукти директно във Вашият дом, докато той се почиства от нашите специалисти. Цената на услугата се заплаща допълнително към Вашето почистване и е не цена 20 лева.


Нощно почистване
Нощното почистване е подходящо за обекти и помещения, които не са на разположение през деня. За почистване извън работно време и след полунощ, Премиум услугата на АлексИна Клийн е в валидна с доплащане на 100% от редовната цена и предварителна заявка за ден и час на посочените телефони в страницата за Контакти.