За нас

АлексИна Клийн предлага услуги в сферата на почистването в района на град Пловдив, Коматево, Асеновград, Войводиново, Оризари, Златитрап, Браниполе, Крумово, Първенец, Марково, Труд, Царацово и други. Отличаваме се с Премиум услугата, която предлагаме за Вашият дом, офис, апартамент, къща. Нашето виждане и мисия са всяко едно почистване да бъде извършено с прецизност към всеки детайл. Изпълняваме работата си с високо ниво на качество и чрез индивидуален подход към всеки обект. Цени за почистване в град Пловдив вижте тук.

Използваме само доказани и качествени вносни професионални препарати, които щадят деликатните повръхности на Вашето жилище.

Знаем, че Вашето ежедневие е изпълнено с много задачи и ангажименти, от които зависи Вашето развитие, затова ние можем да Ви помогнем, като ни позволите да се погрижим за почистването и уюта на Вашият дом или работно място. Оставете тази изтощителна работа на нас, а за Вас ще остане да се насладите на удоволствието и да знаете, че целият ви дом е почистен професионално от нашият екип. Почистването на дома или офиса може да бъде еднократно или абонаментно - всяка седмица, всеки месец, веднъж или два пъти на седмица и по желание на клиента. При всяко посещение се почиства всяка стая без изключение по предварително зададеният план и график.